Beeld © ANP

Xelly Cabau heeft hét geheim tegen de coronakilo's

15 juni 2020 16:47

De quarantaineperiode is de uitgelezen kans om een nieuwe hobby op te pakken. Dat geldt ook voor Xelly Cabau van Kasbergen. Haar nieuwe dagbesteding helpt haar flink in de strijd tegen de kilo's die ze sinds vier maanden probeert te verliezen.

"Skaten is mijn nieuwe sport!"

Op Instagram deelt Xelly haar 'geheim': skeeleren. 'Skaten is mijn nieuwe sport!' schrijft ze bij haar nieuwste foto. 'Sporten moet leuk blijven, toch? Mooiste glow komt echt van binnenuit.' Het is niet zo gek dat de visagiste, net als de rest van Nederland, aan het skeeleren geslagen is. Dat je er op een makkelijke manier zo 210 calorieën per half uur mee verbrandt, is mooi meegenomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Xelly Cabau over afvalrace: 'Bij mij is het vaak alles of niets'

Vier maanden geleden kondigde Xelly aan dat ze het roer omgooit. Ze wil in totaal ongeveer 9 kilo afvallen: van de 64,4 kilo moet er van Xelly ongeveer 55 overblijven. Als extra motivatie deelt ze zelfs een 'eerlijke' foto op social media. Hoeveel kilo's ze inmiddels kwijt is, is niet bekend. Wel deelt ze op Instagram dat ze stopt met snoepen en kijkt welke sport het beste bij haar past. De sport lijkt ze met haar nieuwste hobby gevonden te hebben. 

Eerder viel Xelly al 30 kilo af. Hoe ze dat deed, vertelt ze in onderstaande video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!