Khloe Kardashian Beeld © Instagram @khloekardashian

Met déze afspeellijst ben je binnen no time in shape

08 juli 2020 17:21

Nu de sportscholen weer overuren draaien kan een bijpassende afspeellijst natuurlijk niet ontbreken. Spotify komt daarom nu met Sountrack Your Workout: een interactieve dienst waarmee je heel eenvoudig een playlist kan samenstellen, zodat je in de gym nergens meer aan hoeft te denken.

"In de huidige tijd vinden zij meer dan ooit creatieve manieren om actief en gezond te blijven"

Door het beantwoorden van een paar simpele vragen zoals het soort workout dat je volgt, met wie, de 'vibe' waar je voor gaat, de lengte van je training en de intensiteit, komt de streamingdienst met een speciaal samengestelde playlist. Aan wie zich niet alleen in het zweet wil werken op muziek is ook gedacht: wie snakt naar zowel muziek als podcast kunnen kiezen voor 'mixed media' afspeellijsten. Handig!

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Arie Boomsma door het dolle heen dat sportscholen geopend zijn

"Workout playlists kunnen altijd rekenen op grote aandacht van Spotify-luisteraars over de hele wereld, en in de huidige tijd vinden zij meer dan ooit creatieve manieren om actief en gezond te blijven", stelt de Trend Expert van Spotify. “Luisteraars hebben de afgelopen 28 dagen meer dan 800.000 workout playlists gemaakt. Met het eenvoudig aanbieden van nieuwe gepersonaliseerde workout playlists via “Soundtrack Your Workout”, geven we luisteraars die wel wat inspiratie kunnen gebruiken in een oogwenk een boost aan motivatie."

Leuk feitje: Spotify heeft ook een onderzoek gedaan naar bestaande workout playlists en podcasts de afgelopen maand. Hieruit is gebleken dat het meest favoriete nummer om op te knallen momenteel 'Roses' is van SAINt JHN. De meest gestreamde workout podcast is wereldwijd: Mind Pump: Raw Fitness Truth.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shirma Rouse straalt opnieuw op transformatiefoto

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!