Dylan Groenewegen Beeld © ANP

Dylan Groenewegen reageert verslagen op crash Fabio Jakobsen

06 augustus 2020 13:15

Dylan Groenewegen (27) heeft voor het eerst gereageerd op zijn rol tijdens de dramatische valpartij in de Ronde van Polen. Door een foute manoeuvre van de sprinter vloog de Nederlandse kampioen Fabio Jakobsen (23) op hoge snelheid in de hekken. 'Ik vind het verschrikkelijk wat er gisteren gebeurd is', schrijft hij nu op Twitter.

"Ik denk aan hem, constant"

'Ik kan de woorden niet vinden om te beschrijven hoe erg ik het vind voor Fabio en anderen die zijn gevallen of geraakt. Op dit moment is vooral de gezondheid van Fabio het allerbelangrijkste. Ik denk aan hem, constant', schrijft hij in het bericht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Michael Boogerd reageert op horrorval Fabio Jakobsen

De sprinter van Jumbo-Visma wordt gezien als de veroorzaker van de val, waarbij ook andere renners en een official gewond zijn geraakt. Fabio Jakobsen wordt sinds gisteravond in het ziekenhuis in een kunstmatig coma gehouden. Zelf liep de wielrenner slechts lichte verwondingen op en is hij gediskwalificeerd.

Volgens het ziekenhuis wordt er vandaag geprobeerd Jakobsen te laten ontwaken uit zijn coma. Vanmiddag rond 14.00 uur komt het ziekenhuis met een volgende update.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!