Veel Amerikanen missen aanvang Super Bowl door technische problemen

08 februari 2021 03:05

Vanwege een technisch probleem bij streamingservice CBS All Access, moesten flink wat Amerikanen zondag de eerste minuten van de Super Bowl missen. De finale van het American Footballseizoen is de best bekeken televisie-uitzending van het jaar.

Zender CBS toont de wedstrijd op de reguliere televisiekanalen en biedt de Super Bowl ook aan via eigen streamingplatform CBS All Access. Vlak na de uitvoering van het volkslied ging het daar mis. De app liep vast en startte in eerste instantie niet meer op. T

oen de streamingservice weer in de lucht was, lukte het veel gebruikers niet in te loggen tot ver na de kick-off van de wedstrijd tussen de Kansas City Chiefs en de Tampa Bay Buccaneers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gisele Bündchen viert Super Bowl-zege van Tom Brady

Naast de start van de wedstrijd misten veel Amerikanen daardoor ook het optreden van Amanda Gorman, die een gedicht voordroeg om de mensen te eren die zich tijdens de coronacrisis hebben ingezet voor anderen. De NFL deelde dat segment, dat van tevoren was opgenomen, echter al snel via social media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Weeknd steekt 5 miljoen uit eigen zak in Super Bowl optreden

Het is niet duidelijk hoeveel huishoudens zondag de start van de belangrijke sportwedstrijd hebben gemist door de crash bij CBS All Access. De streamingservice werd gelanceerd in 2014 en wordt volgende maand omgedoopt tot Paramount+.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!