Beeld © Instagram @gwijnaldum/@blinddaley

Zoete familiekiekjes: dít zijn de kinderen van onze Oranje-spelers

20 juni 2021 12:14

Op het veld zijn de Oranje-spelers niet alleen ónze helden, maar ook die van hun kinderen. We nemen een kijkje in het gezinsleven van onze voetbalsterren.

Maarten Stekelenburg

Met drie zoons is huize Stekelenburg een heus mannenhuis. Samen met zijn vrouw Kim kreeg de eerste keeper van het Nederlands elftal Sem, Naud en Mees. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dít zijn de vrouwen en vriendinnen van de Oranje-spelers

Patrick van Aanholt

De nummer 12 van het Nederlands elftal, inmiddels twee jaar getrouwd met zijn Linsey, heeft drie kinderen. Toeval of niet: hij speelt al meer dan tien jaar in Engeland, dus zijn kinderen dragen Engelse namen. Ze kozen voor hun jongens de namen Jaden, Devon en Raven Reign uit. 

Daley Blind

Het gezin van Daley Blind en Candy-Rae is onlangs uitgebreid met een tweede spruit. Na zoon Lowen Dace hebben ze nu een dochter gekregen, Lemae Lourdes Fiore. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Candy-rae Blind: 'Zwanger worden beheerste mijn leven volkomen'

Denzel Dumfries

De vliegende rechtsback van het Nederlands elftal heeft in 2020 een kindje gekregen met zijn vriendin Jaimy. Hun zoon is geboren in september en heeft de naam Jesiah gekregen. 

Joël Veltman

Joël Veltman en zijn vrouw Naomi vormen een gelukkig gezin met hun dochter. Sienna Elisabeth Nevaeh werd geboren in februari 2018. De verdediger deelde onlangs nog deze zoete foto van haar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ludieke vliegtuig-actie Nederlands elftal afkomstig van Oranjezomer

Marten de Roon

Zijn gezinsleven wordt zorgvuldig voor de buitenwereld afgeschermd. Soms vangen de volgers van Marten de Roon een glimp op van vrouw Ricarda en hun dochters Evie, Linn-Sophie en Bo. 

Georginio Wijnaldum

De aanvoerder van Oranje heeft vier kinderen. Met jeugdliefde Virginia kreeg Georginio Wijnaldum twee kinderen (Aysïa-Mae en Ki-yeann Lia Elouise), net als met zijn huidige partner Mirella. Met haar verwelkomde hij zoons Jacian Emile en Julián Emilio.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Internationals Oranje boycotten Veronica Inside om uitspraken Johan Derksen

Luuk de Jong

De scherpschutter van Oranje voegde zich eerder dit jaar als kersverse vader bij het Nederlands elftal. In maart 2021 beviel Lizanne, Luuks vriendin, van een zoontje. De spruit heet Cody. 

Quincy Promes

De vader met het meeste stijlgevoel van het team is ongetwijfeld Quincy Promes. Dochters Alaney en Aaliyah en zoon Noaquin worden ver weg gehouden van de schijnwerpers, hoewel de nummer 11 van Oranje voor deze foto's een uitzondering maakt.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Neef Quincy Promes doorbreekt stilzwijgen na steekincident

Wout Weghorst

Na de komst van dochter Juul werd Wout Weghorst in april 2020 voor de tweede keer vader. Het was wederom een meisje: Lucie Mary Jo. Aan het volgende bericht te zien mist hij zijn prinsesjes vreselijk nu hij druk bezig is met scoren tijdens het EK. 

Tim Krul

Tot slot de keeper die al sinds 2011 wordt opgeroepen voor de selectie van het Nederlands elftal. Tim Krul staat niet graag in de spotlights, net als vrouw Claire. Hun privéleven is zelfs zo privé dat het koppel nooit de naam van hun dochter bekend heeft gemaakt. Wel deelt de Norwich City-keeper onderstaande foto. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Leco beoordeelt kapsels van onze Oranje-spelers: 'Flashback naar 80's'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!