Ronnie Flex Beeld © ANP

BN'ers zitten gehuld in oranje klaar voor Nederlands elftal

27 juni 2021 18:26

Een groot deel van Nederland zit vanavond weer voor de televisie voor de EK-wedstrijd van het Nederlands elftal. Ook verschillende bekende Nederlanders hebben hun oranje kleding uit de kast getrokken om Nederland aan te moedigen in de wedstrijd tegen Tsjechië.

Zo plaatst Ronnie Flex een video van hem en dochtertje Nori. Allebei dragen ze een shirt van het Nederlands elftal terwijl ze juichen. Marieke Elsinga houdt haar outfit bescheiden: ze draagt een haarband in de kleuren van de Nederlandse vlag. Dj Ryan Marciano - gehuld in een oranje shirtje - plaatst zelfs een video vanuit het stadion.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oranjelegioen met regenboogvlaggen onderweg naar Hongarije

Babette van Veen is vooral erg blij met bondscoach Frank de Boer. 'Frank de Boer en z’n regenboogspeldje', schrijft ze, gevolgd door een hartje. Daarmee doelt ze op het speldje op het pak van De Boer, waarmee verschillende mensen de LHBTI-gemeenschap een hart onder de riem steken, nadat Hongarije onlangs een wet invoerde die onder meer het promoten van homoseksualiteit en geslachtsveranderingen bij jongeren verbiedt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zien: Dit is het knappe broertje van Frenkie de Jong

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!