Beeld © Getty Images

Bruce Springsteen trots op Olympische deelname dochter

20 juli 2021 11:41

Jessica Springsteen (29), de dochter van zanger Bruce (71), heeft zichzelf gekwalificeerd voor de Olympische Spelen. Jessica maakt onderdeel uit van het olympische springequipe van de Verenigde Staten. De ruiter vertelt in een interview hoe haar ouders reageerden op het nieuws.

"Mijn ouders hebben ook een passie voor de paardensport gekregen"

"Ze waren zo blij", vertelt Jessica aan Today. "Ze staan al voor me klaar sinds ik klein ben." Jessica's grote droom komt door haar deelname uit. "Mijn ouders hebben in de loop der jaren ook een passie voor de paardensport gekregen. Het voelt echt alsof we deze weg samen hebben afgelegd en ze zijn gewoon zo blij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eindelijk weten we wat Bruce Springsteen nou precies zingt

Het is de eerste keer dat Jessica meedoet aan de Olympische Spelen. Zij reist met haar paard Don Juan van de Donkhoeve af naar Tokyo. Het paard komt overigens uit België, waar Jessica woont. Bruce zei in 2019 tegen de Belgische krant HLN: "Mijn dochter Jessica woont sinds een jaar in jullie land. Ze is bezig met paardensport, en dat bracht haar naar België. And yes: ik ben haar al enkele keren komen bezoeken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bruce Springsteen en Jennifer Hudson onderdeel heropeningsconcert New York

Minder goed nieuws rond de Olympische Spelen was er voor deze amazone:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!