Lewis Hamilton en Max Verstappen

Lewis Hamilton ontvolgt iedereen op Instagram

24 december 2021 23:05

Autocoureur Lewis Hamilton (36) heeft iedereen die hij volgde op Instagram, ontvolgd. Het is onduidelijk waarom de zevenvoudig wereldkampioen in de Formule 1 die beslissing heeft genomen.

"Zijn teleurstelling is te groot en dat kan ik in zekere zin begrijpen"

Lewis verloor bijna twee weken geleden de wereldtitel in de Formule 1 aan Max Verstappen. De Brit lag op koers voor zijn achtste wereldtitel, toen vijf ronden voor het einde de safetycar op de baan kwam en het veld weer ineenschoof. Toen werd besloten om Lewis en Max nog één ronde te laten racen, profiteerde de Nederlander maximaal van zijn verse banden en haalde Lewis in.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Max Verstappen definitief kampioen: Mercedes gaat toch niet in beroep

Lewis feliciteerde Max na de race. Maar geheel tegen zijn gewoonte in heeft hij na de race in Abu Dhabi niets meer van zich laten horen op zijn platforms op sociale media. En nu heeft hij zich dus zonder verdere mededeling daarover ontdaan van iedereen die hij volgde op Instagram. Half december was de coureur overigens nog wel aanwezig in Windsor Castle, waar hij van prins Charles een ridderorde ontving.

Voormalig Formule 1-baas Bernie Ecclestone gelooft niet dat Lewis Hamilton volgend jaar weer te zien is in de Formule 1. "Zijn teleurstelling is te groot en dat kan ik in zekere zin begrijpen", zegt de Brit in een interview met het Zwitserse Blick. "Het zou nu voor hem een mooie gelegenheid zijn om zijn droom als mode-ondernemer te verwezenlijken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olav Mol in tranen na wereldtitel Max Verstappen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!