Anouk Beeld © ANP

Dochter Anouk speelt EK basketbal: 'Zet hem op'

30 juli 2022 15:07

Een spannende dag voor Phoenix Stotijn, de basketballende dochter van Anouk (47). De 17-jarige Phoenix komt zaterdag voor Nederland uit op het Europees Kampioenschap basketbal onder 18 jaar. De zangeres wenst haar dochter via Instagram in ieder geval veel succes met de wedstrijd tegen Noorwegen.

"Zet hem op lieve meiden"

'Zet hem op lieve meiden. Vanmiddag om 15.00 uur mn lieve meitie Phoenix Stotijn op het EK', schrijft de apetrotse zangeres bij een foto van het team van haar dochter. Ook roept ze haar volgers op om vanaf 15.00 uur vooral te gaan kijken naar de livestream.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Anouk getrouwd tijdens concert op Malieveld

Phoenix is de oudste dochter van Anouk en muzikant Remon Stotijn met wie Anouk zo'n vier jaar getrouwd was en drie kinderen kreeg. Phoenix is net als haar oudere broer een groot basketbaltalent. Zoon Benjahmin Kingsley vertrok in 2018 naar de Verenigde Staten om daar zijn basketbaldroom na te jagen. Phoenix heeft inmiddels ook een uitnodiging op zak om in Washington te komen spelen. Basketbal is sowieso populair in het gezin van de zangeres, echtgenoot Dominique Schemmekes, met wie Anouk in juni trouwde, is basketbalcoach.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk 'vreselijk nerveus' voor huwelijksconcert op het Malieveld

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!