Beeld © Getty Images

Zo vier jij vakantie als Beyoncé

28 maart 2019 18:19

Zelfs Beyoncé en Jay-Z hebben soms een break nodig. De Carters gaan regelmatig in stijl op vakantie. Zo viert het koppel graag de zomer op een 200 miljoen euro-kostend vakantiejacht te Italië.

In haar oranje zomerjurk poseert Beyoncé met Jay-Z en dochter Blue Ivy bij een jachthaven. Het gezin reist graag naar luxe oorden waar zij in alle privé kunnen genieten van hun welverdiende rust. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beyoncé doet bijzonder eerbetoon aan Diana Ross

De Carters huren ook regelmatig een privéhuis, inclusief prachtig uitzicht, privéstrand en zwembad. Dit alles komt wel met een aardig prijskaartje. Volgens de New York Post huren Beyoncé en Jay-Z regelmatig het landgoed Halsey Lane in Bridgehampton voor 400.000 dollar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Levenslang gratis kaartjes Beyoncé en Jay-Z

Toch is de glamoureuze levensstijl van Beyoncé en Jay-Z niet geheel onbereikbaar voor de 'gewone man en vrouw'. Zo gaan de twee ook graag op stedentrip naar Parijs. 

Natuurlijk hoort er bij zo'n prachtige trip ook een stijlvolle koffer. Wil jij op je aankomende zomertrip compleet de show stelen met een unieke RTL Limited Edition koffer? Laat ons weten wat jouw droombestemming is én waarom, en wie weet gaat jouw favoriete RTL-programma mee de wereld over. Aanmelden kan hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!