* De inhoud en voorwaarden op deze webpagina zijn opgesteld door de organisator van het hieronder weergegeven evenement en vallen uitdrukkelijk niet onder de verantwoordelijkheid van FremantleMedia Netherlands B.V dan wel de redactie van rtlboulevard.nl. De organisator van het evenement draagt de volledige verantwoordelijkheid voor (de juistheid van) de op deze webpagina weergegeven informatie en de organisatie van het evenement.

Secret Duets

Ben jij fan van ‘The Masked Singer’ en ‘I Can See Your Voice’? Dan hebben wij een nieuwe, spectaculaire, muzikale show voor je! In deze show zingen vier bekende artiesten een duet met iemand die zij niet kunnen zien, maar die hen wél bekend in de oren zouden moeten klinken. Wie is de geheime zanger aan de andere kant van de muur?! Secret Duets is de volgende hitshow uit Azië en zal binnenkort te zien zijn in alle grote tv-landen, waaronder Nederland! 
 
Vier panelleden zingen om de beurt een SECRET DUET, maar met wie? Deze geheime zanger is vermomd en zingt het duet vanachter een groot LED-scherm. Zowel het zingende panellid als de overige panelleden, die vanaf de zijkant meekijken, raden de identiteit van deze mysterieuze zanger. Bonuspunten zijn er te verdienen in de finale, als de presentator, Jamai Loman, een laatste duet zingt.
Wie na vijf duetten het beste heeft geraden, wint de aflevering!

Wil jij dit tv-spektakel in het echt meemaken? Koop dan nu je tickets!! 
Kaarten zijn beperkt beschikbaar.

  • 16, 19 en 20 november
  • Tijden: Middagopname 15:15 uur en avondopname 19:45 uur
  • Locatie: Studio 1 Aalsmeer

 

Algemene informatie

  • De minimale leeftijd voor het bijwonen van een opname is 16 jaar. Kinderen van 16 tot 18 jaar dienen begeleid te worden door een ouder.
  • Tijdens de show is het ten strengste verboden foto- en/of filmopnames te maken.
  • Het dragen van fluoriserende kleding is niet toegestaan. Ook geen grote reclame-uitingen en/of merken.
  • Er mogen geen jassen / tassen mee de studio in. Verplichte garderobe (gratis).
  • Parkeren kan tegen betaling.
  • Er zijn geen pauzes tijdens de show.

 

Tickets

 

COVID-19 maatregelen

  • De op het moment van opname geldende coronamaatregelen worden in acht genomen. Houd er rekening mee dat iedereen in het bezit moet zijn van een geldige QR-code in de CoronaCheck app. Deze is verkrijgbaar door middel van een negatief testresultaat via TestenvoorToegang of het hebben van een volledig vaccinatiebewijs of geldig herstelbewijs.

Disclaimer ticketverkoop Secret Duets

Tijdens de opnames van Secret Duets worden er door “Warner Bros International Television Production Nederland" audiovisuele opnamen gemaakt. Door het bezoek aan deze show stemt de bezoeker in met deze beeld- en geluidsopnamen en draagt - zonder hiervoor een nadere vergoeding te verlangen - alle rechten op de opnamen en het programma, inclusief de auteurs- en naburige rechten, in hun meest ruime wettelijke omvang over aan WBITVP Nederland om zo WBITVP in de gelegenheid te stellen de Opnamen en het Programma nu en in de toekomst onbeperkt te (laten) gebruiken. De overdracht is wereldwijd, onbeperkt in tijd en geldt voor iedere bestaande en toekomstige gebruiksvorm. Dit betekent onder meer, maar niet uitsluitend, dat Warner Bros International Television Production Nederland het recht heeft om de opnamen (herhaald) uit te (doen) zenden via televisie, te gebruiken op dvd's, internet of anderszins te (doen) exploiteren. De minimale leeftijd voor het bijwonen van de shows is 16 jaar oud. Het is niet toegestaan om tijdens de opnamen van Secret Duets foto's en/of filmopnames te maken.

 

Contact