* De inhoud en voorwaarden op deze webpagina zijn opgesteld door de organisator van het hieronder weergegeven evenement en vallen uitdrukkelijk niet onder de verantwoordelijkheid van FremantleMedia Netherlands B.V dan wel de redactie van rtlboulevard.nl. De organisator van het evenement draagt de volledige verantwoordelijkheid voor (de juistheid van) de op deze webpagina weergegeven informatie en de organisatie van het evenement.

I Can See Your Voice

I Can See Your Voice

In ‘I Can See Your Voice’ draait alles eigenlijk maar om één vraag: kun je aan iemand zien of hij/zij een fantastische stem heeft, zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen? Kortom: wie van de zeven kandidaten heeft een gouden keeltje, en wie zingt er zo vals als een kraai? 

Deze vraag wordt gesteld aan een succesvolle gastartiest, die samen speelt met een van zijn/haar allergrootste fans. Zij staan hierbij niet alleen, want zij worden in de spelshow geadviseerd door een panel van vier bekende Nederlanders met allemaal ervaring in de muziek/entertainment industrie. 

In de show doen de zeven kandidaten er alles aan om te laten zien dat ze een goede zanger zijn. In verschillende rondes vallen de kandidaten één voor één af. De kandidaat die als laatste overblijft, mag in de grote finale een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest, die er dus van overtuigd is dat deze finalist een fantastische stem heeft. En dat duet kan het begin zijn van een grootse zangcarrière voor de kandidaat of van een flinke slappe lach, omdat de kandidaat nog nooit een noot zuiver heeft gezongen.  

  • Opnamedagen: 21 juni, 28 juni, 30 juni en 4 juli
  • Locatie: Studio Mediahaven - Moermanskkade 107 Amsterdam  

 

Belangrijke info

  • De minimale leeftijd voor het bijwonen van een opname is 13 jaar. Kinderen van 13 tot 18 jaar dienen begeleid te worden door een ouder.
  • Tijdens de show is het ten strengste verboden foto- en/of filmopnames te maken.
  • Het dragen van fluoriserende kleding is niet toegestaan. Ook geen grote reclame-uitingen en/of merken.
  • Er mogen geen jassen / tassen mee de studio in. Verplichte garderobe (gratis).
  • Parkeren kan tegen betaling.
  • Er zijn geen pauzes tijdens de show.

 

Koop hier je tickets voor de opnames van I Can See Your Voice

 

Disclaimer ticketverkoop I Can See Your Voice

Tijdens de opnames van I Can See Your Voice worden er door “Warner Bros International Television Production Nederland" audiovisuele opnamen gemaakt. Door het bezoek aan deze show stemt de bezoeker in met deze beeld- en geluidsopnamen en draagt - zonder hiervoor een nadere vergoeding te verlangen - alle rechten op de opnamen en het programma, inclusief de auteurs- en naburige rechten, in hun meest ruime wettelijke omvang over aan WBITVP Nederland om zo WBITVP in de gelegenheid te stellen de Opnamen en het Programma nu en in de toekomst onbeperkt te (laten) gebruiken. De overdracht is wereldwijd, onbeperkt in tijd en geldt voor iedere bestaande en toekomstige gebruiksvorm. Dit betekent onder meer, maar niet uitsluitend, dat Warner Bros International Television Production Nederland het recht heeft om de opnamen (herhaald) uit te (doen) zenden via televisie, te gebruiken op dvd's, internet of anderszins te (doen) exploiteren. De minimale leeftijd voor het bijwonen van de shows is 13 jaar oud. Het is niet toegestaan om tijdens de opnamen van I Can See Your Voice foto's en/of filmopnames te maken.