* De inhoud en voorwaarden op deze webpagina zijn opgesteld door de organisator van het hieronder weergegeven evenement en vallen uitdrukkelijk niet onder de verantwoordelijkheid van FremantleMedia Netherlands B.V dan wel de redactie van rtlboulevard.nl. De organisator van het evenement draagt de volledige verantwoordelijkheid voor (de juistheid van) de op deze webpagina weergegeven informatie en de organisatie van het evenement.

Tafkal

Tafkal

14 jaar geleden namen ze voor het laatst een TV-serie met elkaar op. Daarna stonden ze in de Ziggo, in theaters en werden ze grijs gedraaid op Youtube en TikTok. Dus een terugkeer voor de TV-camera’s kon niet langer uitblijven: Jeroen van Koningsbrugge, Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Patrick Lodiers zijn terug!

Zes afleveringen van de mannen die vroeger de Lama’s heetten, nu TAFKAL vormen. Elke week een verse gast, een zaal vol publiek dat suggesties in de arena werpt. Improviseren! Iedere week zit de zaal vol met publiek, Patrick zit klaar met een bekende gast en zijn zoemer - en de vier mannen staan klaar om aan de slag te gaan met improviseren. Beroemde/beruchte spellen als De Draaideur, de Doventolk, WK in slow motion, het Moordspel en natuurlijk Verboden te Lachen worden weer gespeeld. In hoog tempo komen ze langs en scheren ze soms langs de afgrond en komen ze op andere momenten tot onbekende hoogte.

 • Opnamedagen: 8, 9 en 10 juli 2022
 • Locatie: Studio 33, Franciscusweg 249. 1216 SH Hilversum  

 

Belangrijke info

 • Praktische zaken:
 • Neem een ID mee; minimale leeftijd 13 jaar en minderjarigen moeten begeleid
 • worden door een volwassene.
 • Doe feestelijke kleding aan, geen zichtbare merken of reclame-uitingen.
 • Tassen en jassen zijn onhandig op de tribune, dus neem weinig mee. Het is zomer.
 • Je mag zelf geen opnames maken tijdens de show.
 • Zorg dat je op tijd bent. Anders mis je de show en krijg je geen geld terug.

  Geen uitzonderingen.

Koop hier je tickets voor de opnames van Tafkal

 

Disclaimer ticketverkoop Tafkal

Als bezoeker aan de Tafkal opnames stem je er mee in dat er mogelijk opnames van je worden gemaakt. Je draagt daarmee ook– zonder verdere vergoeding – de auteurs- en naburige rechten van die opnames over in hun meest ruime wettelijke omvang aan Back in Action BV om Back In Action zo in de gelegenheid te stellen de opnames nu en in de toekomst onbeperkt te (laten) gebruiken.