Love Island UK Beeld © Videoland

Nieuw seizoen Love Island UK zie je in februari bij Videoland

16 januari 2023 17:25

Fans van 'Love Island', opgelet: het negende seizoen van 'Love Island UK' is binnenkort bij Videoland te zien. De Britse singles reizen in deze nieuwe reeks af naar een splinternieuwe villa in Zuid-Afrika.

Het negende seizoen gaat vandaag van start en is voor Britten te zien op de zender ITV. Heb jij geen toegang tot deze zender, dan moet je als kijker vanuit Nederland wachten tot 3 februari. Vanaf dan verschijnt er dagelijks een nieuwe aflevering van de realityshow bij Videoland. 

Tien sexy singles trekken in de nieuwe villa in Zuid-Afrika, waar de makers op social media al beelden van delen. Het doel is om koppels te vormen. Wie alleen blijft, loopt het risico de villa te verlaten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bekende Love Island-ster overleed bijna aan toxische-shock-syndroom

Ook anders dit seizoen is de eerste bombshell: een knappe kandidaat die als verrassing de villa binnentreedt. Die mogen kijkers voor het eerst in de geschiedenis van Love Island zelf kiezen via de app. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Populairste Love Island UK-koppel in verwachting van eerste kindje

Love Island is van oorsprong een Brits format dat wereldwijd succes boekt. Producent ITV heeft het realityprogramma tot nu toe verkocht aan Nederland, Duitsland, Australië, Zweden, Finland, Denemarken, Hongarije, Nieuw-Zeeland, Noorwegen en Amerika. Maar er is iets met dat Britse accent, de sarcastische voice-over van komiek Iain Stirling én de ongefilterde uitspraken in Love Island UK waardoor het de meest besproken reeks blijft. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!