De Bachelorette Sylvia Geersen Portland Manor hotel Beeld © Videoland

In dít idyllische hotel is De Bachelorette opgenomen

4 februari 2023 15:46

De zoektocht van Sylvia Geersen (37) naar de ware in 'De Bachelorette' speelt zich deels af in en rondom een beeldschoon hotel in Zuid-Afrika. Het ontbreekt de mannen aan niets tijdens hun verblijf in Portland Manor, een idyllisch landgoed waar een verrassend mild prijskaartje aan hangt.

Portland Manor is een historisch landgoed op een boerderij in het Zuid-Afrikaanse dorp Rheenendal, in de gemeente Knysna. Het hotel wordt omgeven door 212 hectare aan ongerepte, schilderachtige wildernis en een rijk vogelleven, zo valt er op de site te lezen. Vanuit de onlangs gerenoveerde Residence en Manor House heb je een prachig uitzicht over de tuinen. En er is ook genoeg te doen in en op de omliggende bossen, bergen en stranden. Denk aan wandelen, hardlopen, mountainbiken, vissen, varen en zwemmen. 

Op het landgoed tref je een restaurant, bar en zwembad. Het hotel omschrijft zichzelf als 'de perfecte bestemming voor koppels die een romantische getaway zoeken of families die qualitytime met elkaar willen doorbrengen'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook deze mannen uit De Bachelorette waren al eens (naakt) op tv

Een standaardkamer voor maximaal twee personen is er vanaf 34,24 euro per persoon (637,50 Zuid-Afrikaanse rand). Aan een deluxe kamer voor twee personen, waarin onder meer ook een open haard zit, hangt een prijskaartje van minimaal 37,97 euro (705 Zuid-Afrikaanse rand). 

Voor een familiekamer met plek voor maximaal vier volwassenen betaal je minstens 104,76 euro (1.945 Zuid-Afrikaanse rand). De prijzen voor kinderen verschillen per kamer. In deluxekamer verblijven kinderen tussen de nul en drie jaar in elk geval gratis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze mannen strijden om Sylvia's hart in De Bachelorette

Portland Manor heeft nu namelijk de Month Of Love actie lopen, waarin je korting krijgt op je boeking. Of het landgoed ook de plek wordt waar Sylvia haar grote liefde ontdekt, gaan we de komende weken zien. De Bachelorette is vanaf 2 februari elke donderdag te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Sylvia Geersen hint op liefde in De Bachelorette: 'Ik denk dat wij zeker een match hebben'

Ook presentatrice Monica Geuze is tegenwoordig een felbegeerde vrijgezel. Het idee dat zij de volgende Bachelorette wordt, is daarom niet ondenkbaar: 

Wordt Monica Geuze de volgende Bachelorette?

00:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!