Prinses Beatrix zet zich in voor NL Doet Beeld © ANP

Kwieke prinses Beatrix steekt handen uit de mouwen

09 maart 2018 11:38

Prinses Beatrix heeft samen met Prins Bernhard en Prinses Annette op vrijdag de handen uit de mouwen gestoken voor NLdoet van het Oranje Fonds. Het is het 14e jaar dat het fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland organiseert.

Prinses Beatrix, Prins Bernhard en Prinses Annette helpen in Kinderdagcentrum Onder één Dak in Amersfoort  met het maken van leer- en speelmaterialen en het lenteklaar maken van de tuin. In Kinderdagcentrum Onder één Dak leren kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar met een verstandelijke beperking omgaan met dagelijkse activiteiten.

Prinses Beatrix brengt een verrassingsbezoek aan kinderdagcentrum Onder een dak. Ze helpt jongeren met een verstandelijke beperking.
Miniatuurvoorbeeld

Meer Beatrix

Prinses Beatrix straalt op verjaardagsportretfoto's

Vorig jaar valt vooral de bodywarmer van prinses Beatrix op. Ook dit jaar heeft de 80-jarige prinses haar bodywarmer weer uit de kast gehaald. 

Prinses Beatrix zet zich in voor NL Doet

Het Oranje Fonds streeft ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in onze samenleving. Daarom organiseert het fonds jaarlijks NLdoet, dit keer op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart. Tijdens deze dagen kunnen mensen een aantal uur van hun tijd beschikbaar stellen en zich zo op een laagdrempelige manier inzetten voor anderen. Naar verwachting komen in het hele koninkrijk zo’n 375.000 NLdoet-vrijwilligers in actie. In totaal zijn er ruim 10.500 activiteiten aangemeld.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!