Beeld © Instagram @dukeofvarmland / @tmski

Van deze prinsen krijg je het wél warm tijdens Koningsdag

27 april 2019 10:00

Hoera! Onze eigen koning loopt vandaag alweer 52 jaar op deze wereld rond en daarom vieren we feest. Helaas zit het weer alleen niet zo mee... Wij hebben een aantal prinsen onder elkaar gezet die de temperaturen in ieder geval een beetje doen stijgen!

1. Prins Carl Philip van Zweden

Hallo Orlando Bloom look-a-like! Deze knapperd uit Zweden is de enige zoon van koning Karel XVI. Zijn oudere zus Victoria is al regelmatig in het nieuws, maar deze hottie mag ook écht niet vergeten worden! Helaas hebben we wel slecht nieuws, want dit lekkere hapje is al bezet. Maar... alles kan kapot!

2. Prins Lorenzo Borghese

Meet Lorenzo Borghese, een Italiaans-Amerikaanse zakenman en lid van de familie Borghese. Misschien komt dit knappe koppie je al bekend voor, want Lorenzo was namelijk te zien in het negende seizoen van ABC's The Bachelor!

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Wauw! Irene Moors en Máxima hadden zusjes kunnen zijn

3. Prins Abdul Mateen van Brunei

Maak kennis met de schatrijke Abdul Mateen. In het Verre Oosten is de royal een echte rockstar die aan alle kanten wordt aanbeden. En wij snappen wel waarom! Fiet fieuw!

4. Prins Constantine-Alexios van Griekenland en Denemarken 

Deze knapperd is een echte Griekse Adonis. De jonge god woont momenteel in New York en is de tweede in lijn voor de voormalige Griekse troon. Dat wordt dus snel even een tripje boeken naar the city that never sleeps!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Willem-Alexander en Máxima geschokt door aanslagen Sri Lanka

5. Prins Andrea Casiraghi 

Andrea Casiraghi is de oudste zoon van prinses Caroline van Monaco. De hottie heeft een zware jeugd achter de rug. Als hij slechts zes jaar oud is overlijdt zijn vader. Inmiddels is de royal een echte rokkenjager geworden en weet hij met zijn lange lokken de harten van alle vrouwen op hol te slaan.

6. Sjeik Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum

Duizend en één nacht dromen worden werkelijkheid met deze Arabische prins. De knapperd is niet alleen de kroonprins van Dubai, hij is ook nog eens ultra knap!

7. Prins Harry

Tot slot mag Harry in dit lijstje echt niet ontbreken. Helaas is de prins officieel van de markt en wordt hij bijna vader. Maar kijken mag altijd.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Wauw! Koningin Máxima straalt in japon van Stella McCartney

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!