Prins George Beeld © Getty Images

De kleine prins George wordt extra beveiligd

05 juni 2018 13:56

TMZ meldt dat de Engelse prins George extra wordt beveiligd. De reden is een ISIS-terrorist die opriep om prins George aan te vallen op school.

Insiders laten aan entertainmentwebsite TMZ weten dat de school van George extra wordt beveiligd. Ook wordt er beter op het prinsje gelet als hij op stap gaat met zijn moeder of zijn oma. Als zij de deur uit gaan, worden ze gevolgd door nog meer agenten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins George en prinses Charlotte ontmoeten hun nieuwe broertje

Veel mensen vreesden dat de koninklijke familie een ceremonie die voor dit weekend gepland staat, zou cancelen. Toch gaat de 'Trooping the Colour' ceremonie op Buckingham Palace gewoon door. Wel is hierbij meer beveiliging bij aanwezig dan bij voorgaande ceremonies.

Afgelopen vrijdag liet ISIS-terrorist Husnain Rashid weten dat hij bezig was met het voorbereiden van een aanslag op de prins. Hij zou foto's hebben gepost van prins George met daarbij foto's van Jihadstrijders. Ook deelde hij het adres van de school van George met daarbij de tekst: "zelfs de koninklijke familie zal niet met rust gelaten worden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!