Beeld © ANP

Schermloze vakantie voor de Oranjes

16 juli 2018 17:25

Tijdens de tweejaarlijkse fotosessie op Villa Eikenhorst was het ook tijd voor een vragenrondje. Naast de doorsnee onderwerpen kwam ook de vakantie nog even aan bod. En wat blijkt, de meisjes hebben strenge regels en daar is koning Willem-Alexander heel duidelijk over.

"We hebben schermloze weken in de vakantie"

De perfecte vakantie bestaat volgens koning Willem-Alexander uit veel activiteiten en veel met de kinderen samen ondernemen. Voor koningin Máxima bestaat een vakantie vooral uit ontspanning, denk aan een boek lezen, spelletjes doen en vooral veel lachen.

Wat echter niet bij de vakantie hoort zijn de digitale apparaten zoals telefoons of Ipads.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geen zonnepanelen voor koning Willem-Alexander

Willem-Alexander wil niet dat de meisjes alleen maar achter schermpjes te vinden zijn tijdens de vakantie. "We hebben schermloze weken in de vakantie. Dus geen telefoon en iPads. Dat is een afspraak die we van te voren maken, dan is een deel van de vakantie echt schermloos," vertelt hij.

Voor de meisjes blijft dit altijd even wennen, zo vertelt Máxima: "Ze klagen wel, maar het is ook mooi. De eerste dagen is het wel wat moeilijker, maar daarna komen opeens de spelletjes en zin we met elkaar langer aan tafel. Maar het is doorzetten."

 

Dankzij de strenge regel is er dus wel genoeg tijd voor quality time met het gezin, heerlijk!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!