Beeld © ANP

Koningin Máxima reageert op drama in Oss: 'Geen woorden voor'

20 september 2018 11:48

Vanochtend zijn bij een botsing tussen een bakfiets en een trein vier jonge kinderen omgekomen in Oss. De kinderen zaten op een kinderopvang en waren onderweg naar school. Koningin Máxima reageert op het verschrikkelijke nieuws tijdens haar bezoek aan het Friese Drachten.

Koningin Máxima laat weten dat haar gedachten uitgaan naar de families van de jonge slachtoffers. "Vandaag zijn we hier in Friesland om echt hele blije kinderen te zien die muziek aan het maken zijn en hopelijk meer muziek kunnen maken", begint Máxima. "Maar onze gedachten gaan echt uit naar alle families die vandaag hun kinderen hebben verloren in het verschrikkelijke ongeluk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wanhopige vrouw bestookt koningin Máxima met brief

Niet alleen Máxima is geschrokken, ook haar man koning Willem-Alexander vindt het vreselijk. "Mijn man en ik denken echt enorm mee en we hebben geen woorden. Vreselijk."

Koningin Máxima is vandaag in Drachten voor de ondertekening van het samenwerkingsconvenant muziekonderwijs Friesland die ervoor moet zorgen dat er meer muziekles wordt gegeven op scholen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!