Beeld © Getty Images/Getty Images

Zus Meghan Markle reageert op zwangerschap

17 oktober 2018 11:45

Samantha Markle, de halfzus van Meghan Markle, heeft gereageerd op de zwangerschap van haar zus. In The Sun vertelt ze dat ze alle narigheid van het afgelopen jaar wil vergeten.

"Ik hoop dat Meghan gelukkig en kalm is"

"Ik hoop dat Meghan gelukkig en kalm is en vrede heeft. Iedereen moet positief zijn", vertelt Samantha.

Kensington Palace maakte maandag bekend dat prins Harry en Meghan in verwachting zijn van hun eerste kindje. Het Britse koningshuis liet ook weten dat Doria Ragland, de moeder van Meghan, dolblij is met het nieuws. "Ze kijkt ernaar uit haar eerste kleinkind te ontmoeten", luidde het statement.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan verwachten eerste kindje

Over vader Thomas Markle werd niet gesproken. Samantha zegt hierover dat ze hoopt dat dit niet expres is gedaan. "Als hij er niet bij wordt betrokken, ben ik niet blij. Het is het beste voor de baby als mijn vader er wel bij wordt betrokken", zegt Meghans zus hierover. Volgens een bron is de aanstaande opa dolblij voor zijn dochter.

Samantha hoopt dat zij en haar vader betrokken worden in het leven van de baby. Ze stelt zelfs voor een familiereünie te organiseren als de kleine wordt geboren. Of Meghan dat ziet zitten is natuurlijk nog maar de vraag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan krijgen eerste babycadeautjes in Australië

Thomas Markle heeft al een tijdje geen contact met zijn dochter. Hij zou in eerste instantie Meghan naar het altaar begeleiden op haar trouwdag in mei, maar kon niet bij de bruiloft aanwezig zijn omdat hij kort daarvoor een hartaanval had gehad. Later zorgde Meghans vader voor een relletje toen duidelijk werd dat Thomas een deal had gemaakt met paparazzi en zo geld kreeg voor foto's. In juli gaf Harry's schoonvader een niks verhullend interview aan The Mail on Sunday. Hierin vertelde hij onder meer dat hij geen contact meer heeft met zijn dochter, maar dat hij wel hoopt dat hij haar voor zijn dood nog eens te spreken krijgt.

Houd je niet meer precies bij hoe het nu precies zit met de familie van Meghan? Hier lees je meer.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!