Beeld © Instagram @bernhardvanoranje

Deze royals lijken als twee druppels water op hun voorgangers

26 mei 2020 15:59

It's all in the family! Deze prinsen en prinsessen lijken precies op een van hun familieleden, en deze look-a-like's gaan soms zelf eeuwen terug.

Koningshuisdeskundige Marc van der Linden dook voor RTL Boulevard de archieven in en deed daarin een bijzondere ontdekking. Prins Constantijn lijkt namelijk steeds meer op zijn grootvader. Vooral op foto's waarop prins Bernhard een baardje heeft en een bril draagt, is de gelijkenis meer dan goed te zien.

En wat blijkt? Het is niet de enige Bernhard met een dubbelganger. Prins Bernhard, de zoon van prinses Margriet, deelde een kiekje van hem en zijn zoon. Haal ze maar eens uit elkaar.

Prinses Alexia begint steeds meer op haar knappe mama koningin Máxima te lijken. Ze is pas 14 jaar oud, maar al een echte modeprinses. De appel valt dus niet alleen qua looks, maar ook interesses niet ver naast de boom.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

De jarige prinses Alexia lijkt steeds meer op haar moeder

Eloise heeft haar mooie wenkbrauwen natuurlijk van de prachtige prinses Laurentien.

Prinses Charlotte heeft duidelijk de genen van papa William. Ze lijkt precies op haar vader toen hij nog een klein prinsje was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Charlotte is hét fashionicoon van de Britse royals

Oké eerlijk toegegeven: prins Harry lijkt niet ontzettend veel op prins Philip. Toch heeft de jonge prins wel wat van zijn opa weg als hij dezelfde outfit draagt.

Nu koningin Elizabeth ouder is, begint ze steeds meer op haar oma koningin Mary te lijken.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Prinses Amalia heeft haar dubbelganger gevonden op TikTok

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!