Meghan Markle onder vuur: wat is er aan de hand?

14 december 2018 11:02

Na de sprookjesbruiloft van Harry en Meghan afgelopen mei leek de nieuwbakken prinses geboren voor haar nieuwe leven als beroemde royal. Toch lijken er wat scheurtjes te komen in haar imago nu ze regelmatig de koninklijke regels aan haar laars lapt. Een overzichtje.

Lak aan 

Afgelopen maandag verscheen Meghan als grote verrassing op de British Fashion Awards. Haar zwarte nagellak (en jurk) trok echter alle aandacht, want volgens het strenge protocol mag je alleen naturelle nagellak dragen. Klein foutje voor de leek misschien, maar een big issue voor de royals.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Piers Morgan laaiend om 'onbeleefd gedrag' Meghan Markle

Klere(n)wijf 

Op belangrijke evenementen zou Meghans kledingkeuze niet gewaardeerd worden door de schoonfamilie. De jurken zijn vaak te sexy, de kleur is niet goed of ze draagt geen panty. Ook de handen in de zakken steken is een breuk van etiquette, iets waar Meghan geregeld op wordt betrapt. En waar de Britse koningshuisdeskundigen schande van spreken in de media. 

Daar is de deur 

Personeel en Meghan lijken niet goed samen te gaan. Samantha Cohen (50), de persoonlijke secretaresse van de prinses, heeft gezegd dat ze na Meghans bevalling stopt. Ze is inmiddels de derde uit de vaste staf van het stel die vertrekt sinds het huwelijk. En dat zou volgens The Times komen doordat Meghan lastig is om voor te werken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle showt prachtige babybump

Soapserie 

Het lijkt The Bold and the Beautiful wel. Meghan en schoonzus Kate zouden elkaar niet kunnen uitstaan. En de vete is volgens 'bronnen' al ontstaan voor de huwelijksdag toen Meg uitbarstte tegen het personeel van Kate. Dit vond de vrouw van William onaanvaardbaar. Volgens de tabloids in de UK is dit ook de reden dat Harry en Meghan niet op Kensington Palace wonen. 

Onlangs nog is Meghan een charmeoffensief gestart. Marc van der Linden vertelt daar meer over in RTL Boulevard.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!