Beeld © Getty Images

'Meghan Markle deelde joints uit op huwelijksdag'

28 december 2018 22:34

Meghan Markle kennen we nu allemaal als keurige hertogin, maar als we de Britse krant The Sun mogen geloven was ze vroeger een stuk wilder. De krant meldt namelijk dat de echtgenote van prins Harry tijdens haar eerste huwelijk met Trevor Engelson drugs uitdeelde op hun grote dag.

Meghan stapte in 2011 in het huwelijksbootje met haar eerste man op het zonnige Jamaica. Hun magische trouwdag zou zijn afgesloten met het uitdelen van 200 joints aan de gasten. The Sun zou emails hebben gezien van Meghan aan Trevor waarin ze uitlegt dat ze de marihuana in feestzakjes zou stoppen om zo uit te delen op haar grote dag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

ZIEN: Meghan Markle blijkt gouden keel te hebben

Thomas Markle, de vader van de royal, vertelde vorige maand al dat er joints gerookt werden op de eerste huwelijksdag van Meghan. De emails zouden nu aantonen dat Meghan dit allemaal zelf geregeld heeft. Er zijn zelfs bronnen die aan de krant hebben gelekt dat Meghan zou hebben geholpen bij het draaien van de joints. Meghan en Trevor zouden de drugs via iemand in hun hotel hebben verkregen.

Meghan stapte op 10 september 2011 in het huwelijksbootje met haar eerste liefde. Het feest werd maar liefst vier dagen lang gevierd op Jamaica. Volgens de gasten was het een huwelijk op het strand met veel alcohol en een magisch einde. Wat daar precies mee bedoeld wordt, laten we nog even in het midden. Het bezitten van cannabis was ten tijde van het huwelijk in ieder geval verboden op het eiland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle onder vuur: wat is er aan de hand?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!