Beeld © Getty Images

Zus Meghan Markle op zwarte lijst van Scotland Yard

31 december 2018 12:16

Samantha Markle, de halfzus van Meghan, mag niet onaangekondigd langskomen bij haar zusje. Ze is door Scotland Yard op de 'fixated persons'-lijst gezet. Dit betekent dat de politie of de koninklijke beveiliging elk recht hebben om haar linea recta op te pakken als ze ineens voor Meghans neus staat.

"Ik zit in een elektrische rolstoel en woon op een ander continent"

Volgens de Britse krant The Sunday Times zou Meghan zelf dit verzoek hebben neergelegd bij de Engelse veiligheidsdienst, omdat Samantha's gedrag niet door de beugel kan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Meghan Markle deelde joints uit op huwelijksdag'

Samantha zelf vindt het allemaal maar belachelijk. Op Twitter heeft ze duidelijk gemaakt dat het idioot is. "Ik zit in een elektrische rolstoel en woon op een ander continent." Toch vloog ze in september wel naar Engeland om aan te bellen bij Kensington Palace en Buckingham Palace. De deur bleef gesloten voor Samantha.

De halfzus van Meghan heeft de afgelopen tijd vaak de pers gehaald met het zwartmaken van haar zus. Nu zegt Samantha dat ze die interviews alleen maar heeft gegeven omdat de media dit van haar vroegen. "De media is geobsedeerd, niet ik."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle toont haar groeiende babybuik

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!