Beeld © Getty Images

Hartverscheurende brief Meghan Markle aan vader opgedoken

10 februari 2019 16:53

Eerder deze week deden vriendinnen van Meghan Markle een boekje open over een bijzondere brief die Meghan aan haar vader zou hebben geschreven. Hoewel het bij geruchten bleeft, beweert Daily Mail nu de brief in handen te hebben gekregen.

"Je daden hebben mijn hart in een miljoen stukjes gebroken"

In de vijf pagina’s tellende brief beschuldigt de hertogin van Sussex haar vader ervan haar hart te hebben gebroken. "Papa, ik schrijf deze brief met een zwaar gemoed, niet begrijpend waarom je deze weg bent ingeslagen, zonder rekening te houden met alle pijn die je daarmee berokkent", valt er te lezen. 

"Je daden hebben mijn hart in een miljoen stukjes gebroken - niet alleen omdat je zo’n onnodige en ongerechtvaardigde pijn hebt veroorzaakt, maar omdat je ervoor koos de waarheid niet te vertellen terwijl je hierin wordt opgevoerd. Iets wat ik nooit zal begrijpen."

Miniatuurvoorbeeld

Meer:

Vriendinnen nemen het op voor Meghan Markle

Ook lucht Meghan haar hart over het feit dat haar vader nooit contact met haar zoekt, maar aan de pers blijft verkopen dat hij degene is die wordt genegeerd. “Ik heb je alleen maar lief gehad, beschermd en verdedigd, je alle nodige financiële steun gegeven, ingezeten met je gezondheid, en altijd gevraagd hoe ik kon helpen. Dus dat ik de week na het huwelijk via een tabloidkrant te weten kwam dat je een hartaanval had, was verschrikkelijk. Ik heb gebeld en ge-sms’t. Ik heb je gesmeekt om hulp te aanvaarden. We hebben iemand naar je thuis gestuurd. En in plaats van met me te spreken en die hulp te aanvaarden, heb je de telefoon niet opgenomen en beslist enkel met de tabloids te spreken", schrijft ze geëmotioneerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Dit is wanneer Meghan Markle is uitgerekend

Thomas Markle, de vader van Meghan, beweert volgens Daily Mail dat hij wel degelijk een berichtje heeft gestuurd om te laten weten dat hij afwezig zou zijn tijdens het huwelijk. “Ik ben niet gestopt met mijn telefoon te beantwoorden. Ik lag in het ziekenhuis met een hartaanval! Meghan en Harry wisten wat er aan de hand was", is zijn reactie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!