Beeld © ANP

De 4 theorieën dat Meghan Markle al is bevallen

18 april 2019 17:33

Fans zitten in spanning af te wachten op nieuws dat Meghan Markle bevallen is van haar koninklijke baby met prins Harry. In een statement gaf het stel al aan geen standaard aankondiging te doen zoals broer prins William en zijn Kate deden. Genoeg reden om de theorieën erop los te laten wanneer de prinses haar eerste zoon of dochter ter wereld heeft gebracht.

Prins William en Kate kwamen na de bevalling van hun drie koters het ziekenhuis uit zodat de pers een kiekje kon maken van het telg. Harry en Meghan hebben al aangegeven dit niet te doen, dus het is afwachten tot het officiële nieuws naar buiten komt. Maar fans zijn ervan overtuigd dat het eerste kindje van het stel al ter wereld is gekomen. En met een beetje speurwerk lijkt het daar inderdaad op. 

1. Hun Instagram-post

Op hun gedeelde Instagram vroegen de twee of fans in plaats van babycadeaus een donatie wilden doen aan een stichting. En omdat veel mensen dit hebben gedaan, besloten zij hen te danken met een post. "Uit naam van de Hertog en Hertogin (en baby Sussex) willen we jullie bedanken", stond erbij. Het is vreemd dat ze de baby al benoemen, omdat andere koninklijke paren dat nooit eerder hebben gedaan in de aanloop naar de geboorte. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle zou Amerikaanse nanny willen voor baby

2. Meghans make-upartiest is al aanwezig

Daniel Martin, Meghans vaste visagist, is in de stad. Hij deed haar make-up voor de trouwerij en was ook bij de babyshower in New York. Op zijn Instagram Story was duidelijk te zien dat hij al in Windsor, dichtbij het huis van het stel bij Frogmore Cottage, was. Daniel zou al bij Meghan kunnen zijn, zodat ze er op en top uitziet voor de eerste foto met haar kroost. 

3. Meghans zwangerschapsverlof

Toen Kate Middleton beviel van haar drie kindjes hield ze haar laatste verplichte taak voor de royals een maand voor de geboorte. Meghan is op 19 maart voor het laatst gezien tijdens haar bezoek aan New Zealand House met prins Harry, waar ze waren vanwege de terreuraanval in Christchurch. Het is dus precies een maand geleden dat de Hertogin is gesignaleerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Man doet Twitter in de ban na 'diefstal' Harry en Meghan

4. De plannen van Harry

Het laatste officiële evenement waar prins Harry bij was, was een lunch op 4 april. Sindsdien zijn de plannen van de Britse prins onduidelijk. Bovendien staat er niets op de agenda voor de komende vier maanden. Ook dit zou een aanwijzing kunnen zijn dat de koninklijke baby al geboren is. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!