Beeld © Getty Images

Prins Harry zonder Meghan aanwezig bij paasdienst

21 april 2019 14:40

Meghan Markle is vandaag de grote afwezige tijdens de paasdienst voor de Britse koninklijke familie in St George’s Chapel in Windsor. Het is vandaag tevens de 93ste verjaardag van Queen Elizabeth. Prins Harry is wel aanwezig en dat zou zomaar kunnen betekenen dat Meghan nog niet is bevallen.

Meghan is in verwachting van haar eerste kindje en geniet momenteel van haar zwangerschapsverlof. Wanneer ze precies is uitgerekend weet niemand. Wel heeft de aanstaande moeder verklapt dat Baby Sussex begin mei geboren zal worden. Veel royaltyfans hoopten dat dit vandaag zou zijn, aangezien het ook de verjaardag van de koningin is. Het feit dat Harry gewoon bij de paasdienst aanwezig is en niet bij zijn vrouw Meghan, zou erop wijzen dat de bevalling nog niet is begonnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

‘Prins William heeft Kate bedrogen tijdens zwangerschap’

De ogen waren vandaag ook gericht op prins William. In de Britse media gonst het van de geruchten dat William en Harry ruzie zouden hebben. Het conflict tussen de broers zou er zelfs voor gezorgd hebben dat de hertog en hertogin van Sussex zo snel mogelijk verhuist zijn naar Frogmore Cottage in Windsor. Eerst woonde het stel in Nottingham Cottage bij Kensington Palace, waar prins William ook woont met zijn gezin.

De twee broers werden vandaag alleen afzonderlijk van elkaar gespot. Volgens de Britse royaltydeskundige Rebecca English is dit waarschijnlijk toeval. "Maar ook een gemist kans om de geruchten de kop in te drukken", schrijft ze op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwijmel weg bij het verhaal van Harry en Meghan in Becoming Royal

Sommige royaltyfans zijn ervan overtuigd dat Baby Sussex al is geboren, al hun theorieën lees je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!