Beeld © Getty Images

De moeder van Meghan Markle is aangekomen in Engeland

22 april 2019 13:59

Doria Ragland, de moeder van Meghan Markle, staat op het punt om oma te worden. Speciaal daarom is ze nu naar Londen gevlogen om haar dochter bij te staan. Baby Sussex zal dus snel geboren worden.

De schoonmoeder van prins Harry woont zelf in Los Angeles, maar zal waarschijnlijk na de geboorte van haar eerste kleinkind veel tijd in Engeland doorbrengen. Doria en Meghan hebben namelijk een hele goede moeder-dochterband. Hoe lang oma zal blijven, is niet bekend. Er zijn aanwijzingen dat ze wel een poosje in Engeland zal blijven. Zo heeft ze iemand aangenomen die op haar huis en hond past.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De 4 theorieën dat Meghan Markle al is bevallen

De aankomst van Doria wijst erop dat de baby nu elk moment geboren kan worden. Meghan heeft verklapt dat ze in mei uitgerekend is. 

Harry en Meghan hebben al aangekondigd dat ze sommige tradities rond de geboorte van hun baby aan hun laars zullen lappen.Meghan zal bijvoorbeeld niet na een paar uur buiten staan om te baby te showen aan de wereld. Waar Kate na een paar uur met haar en make-up haar baby aan de pers kwam laten zien, laat Meghan dit moment aan zich voorbijgaan. De hertog en hertogin van Sussex vragen de eerste paar dagen om privacy. Zo kunnen ze in alle rust met zijn drietjes genieten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!