Beeld © ANP

Emotionele Sarah wilde dolgraag koninklijke familie zien

27 april 2019 16:58

In een klap ging ze viral: het ontroostbare meisje Sarah. Een foto waarop te zien is hoe koningin Máxima zich om haar ontfermt is overal te zien.

"Daar hoef je niet om te huilen, hoor"

Het meisje stond, net als vele anderen, te wachten in Amersfoort totdat de koninklijke familie voorbijkwam. Hierbij liepen de zenuwen zo hoog op dat Sarah haar tranen niet meer kon bedwingen. Máxima, die naast haar koninklijke werkzaamheden ook nog altijd moeder is van drie meiden, ontfermde zich om haar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo vieren de BN'ers Koningsdag

Aan RTL Boulevard laat haar moeder weten: “Sarah wilde heel graag de koninklijke familie ontmoeten en toen dat gebeurden kwamen de emoties. Tranen van geluk.” Ook tegenover het AD vertelt Sarah: “ Het was een droom toen ik haar zag. En daarom moest ik huilen. Dat zag ze. Ze kwam naar me toe en vroeg ‘wat is er, lieverd.’ Met huilerige stem zei ik toen, dat ik het zo leuk vond om haar te ontmoeten. ‘Ach, lieverd’, zei Máxima. ‘Stil, maar. Daar hoef je niet om te huilen, hoor’’.

De foto zorgde in ieder geval voor veel hartverwarmende reacties. Tegenover RTL Boulevard doet Sarah zelf haar verhaal over dit bijzondere moment. 

Sarah vertelt waarom ze zo emotioneel was bij koningin Máxima

01:20

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!