Ex-man Meghan Markle opnieuw in huwelijksbootje gestapt

12 mei 2019 13:49

De ex-man van Meghan Markle, Trevor Engelson, is zaterdag getrouwd met zijn verloofde Tracey Kurland. Dat melden verschillende Britse en Amerikaanse media. Eerder werd bericht dat de twee vorig jaar oktober getrouwd waren, maar dat blijkt niet te kloppen.

Op foto's die de Daily Mail in handen heeft, is te zien hoe de 42-jarige Trevor een dag voor de ceremonie in een roze pak lachend naast de 31-jarige Tracey loopt. Tracey, een voedingsexpert met een aanzienlijk familiekapitaal, heeft een elegante bruidsjurk aan. Volgens de krant hebben zij het oefendiner in het luxehotel Rosewood Miramar Beach in Montecito gehouden.

Trevor vroeg Tracey in juni 2018 ten huwelijk toen ze samen in Napa Valley waren voor een vakantie. Dat was twee weken nadat Meghan in het huwelijk trad met prins Harry.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom zwijgt de Britse pers over de sekstape van Meghan Markle?

Trevor en Meghan begonnen op hun beurt in 2004 met daten. In 2011 stapten ze op Jamaica in het huwelijksbootje, maar na twee jaar liep het huwelijk op de klippen. In 2017 leerde Engelson Tracey Kurland kennen. Zij zou hem over de scheiding met Meghan heen hebben geholpen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Harry en Meghan vieren Moederdag met nieuwe foto van baby Archie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!