Beeld © ANP

Nichtje prinses Diana (28) gespot met rijke, nieuwe vlam (60)

16 mei 2019 12:15

Kitty Spencer, het 28-jarige nichtje van prinses Diana, is gespot met een nieuwe man aan haar zijde. Het gaat om de 60-jarige multimiljonair Michael Lewis. De geruchten dat zij iets hebben, gingen al een tijdje rond, maar nu zijn er ook foto's van het stel opgedoken.

De twee werden afgelopen woensdag samen gezien in New York. Op foto's is te zien hoe de blondine haar arm om hem heen slaat. Geeft ze hiermee aan dat het om een opbloeiende liefde gaat? Een maand eerder werden Kitty en Michael ook al samen gespot toen ze samen het The Mark Hotel in New York uit wandelden. Toevallig is dit ook het hotel waar Meghan Markle's babyshower werd gevierd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry eert Diana bij geboorte zoon

Kitty leeft een jetset leven en mag zichzelf Lady noemen, toch heeft Michael Lewis ook niet slecht geboerd. Hij is de eigenaar van kledingmerk Whistles dat te vinden is in Bloomingdales, een warenhuisketen in de Verenigde Staten. Zijn vermogen wordt geschat op 90 miljoen euro, niet mis dus.

Het is niet de eerste keer dat Kitty is gevallen voor de charmes van een oudere man. Hiervoor vormde ze een koppeltje met Niccolo Barattieri di San Pietro. Hij was twintig jaar ouder dan zij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze actrice gaat Diana spelen in Netflix-serie The Crown

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!