Beeld © Getty Images

Kensington Palace geeft schattige familiefoto's vrij

20 mei 2019 08:24

Kensington Palace heeft dit weekend een aantal foto's vrijgegeven van de Duke and Duchess of Cambridge samen met hun kleine oogappeltjes. Op de foto's zijn William, Kate, George, Charlotte en de kleine Louis (wandelend!) te zien tijdens een bezoekje aan de RHS 'Back to Nature' Garden.

"Ik geloof dat tijd doorbrengen in de buitenlucht als we jong zijn, een rol kan spelen bij het leggen van de basis voor kinderen om gelukkige, gezonde volwassenen te worden"

De foto's zijn genomen door Matt Porteous tijdens de Chelsea Flower Show, die afgelopen zondag plaatsvond. Een bijzondere dag voor Kate, die de bekroonde landschapsarchitecten Andrée Davies en Adam White hielp bij het ontwerpen van de tuin. 

Kensington Palace onthulde naast de foto's ook dat de hertogin geïnterviewd is over al het groen. "Ik heb echt het gevoel dat de natuur en buiten interactief zijn enorme voordelen heeft voor ons fysieke en mentale welzijn, met name voor jonge kinderen. Ik hoop echt dat dit bos dat we hebben gecreëerd, gezinnen, kinderen en gemeenschappen echt inspireert om naar buiten te gaan, van de natuur en het buitenleven te genieten en samen quality time door te brengen", aldus de Britse royal in het interview.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins William lijdt nog altijd onder overlijden van prinses Diana

Op de gepubliceerde kiekjes zijn ook de jongste royals te zien, en die hebben de afgelopen weken ook geholpen met het verzamelen van takjes hier en daar. "Ik geloof dat tijd doorbrengen in de buitenlucht als we jong zijn, een rol kan spelen bij het leggen van de basis voor kinderen om gelukkige, gezonde volwassenen te worden", was de verklaring van Kate.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Hoera! Prins William en Kate Middleton 8 jaar getrouwd

Het interview, dat het eerste solo-tv-interview van de Hertogin van Cambridge zal zijn met Monty Don, wordt uitgezonden op 20 mei om 19.30 uur op BBC One.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!