Beeld © ANP

'Meghan geen spat veranderd door huwelijk'

02 juni 2019 16:33

Als iemand het aankan met argusogen door de Britse pers te worden bekeken, dan is het Meghan, hertogin van Sussex. Dat zegt Priyanka Chopra, een goede vriendin van Meghan, in een interview met The Sunday Times. De twee ontmoetten elkaar een aantal jaar geleden bij een etentje voor vrouwen op televisie. Ze raakten bevriend door hun gedeelde interesse in activisme, feminisme, racisme en hun wil om de wereld te verbeteren.

"Meghan is een vooruitdenkende, moderne vrouw"

"Meghan is een vooruitdenkende, moderne vrouw. Zij is wat de wereld zoekt - een "self-made woman", zegt Chopra over de Britse royal. Maar de Bollywood-ster is ook erg bewust van de manier waarop de Britse pers over haar vriendin praat. "Natuurlijk heeft het te maken met racisme, dat is een duidelijke reden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bookmakers: Meghan kondigt dit jaar weer zwangerschap aan

Toch denkt Chopra dat Meghan geen spat is veranderd doordat ze nu deel is van de Britse koninklijke familie. "Het mooie is dat Meghan compleet zichzelf is gebleven in al deze hectiek. Veel mensen leerden haar pas kennen toen ze prins Harry ging daten, maar ik kende haar ervoor en erna en ze is dezelfde vrouw."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!