Beeld © Getty Images

Kate én Melania brengen ode aan prinses Diana

04 juni 2019 10:21

Tijdens het staatsbezoek aan Engeland liet Melania zien geïnspireerd te zijn door de wijlen prinses Diana. Ook de schoondochter van de overleden royal kwam met een eerbetoon. Kate droeg namelijk de tiara van Diana voor het staatsbanket met de Verenigde Staten.

Zowel Melania Trump als Kate Middleton eerde prinses Diana tijdens het staatsbezoek van de Verenigde Staten aan het Verenigd Koninkrijk. Bij de First Lady ging het om een geïnspireerde look, namelijk een witte jurk en hoed die wel erg overeen lijkt te komen met een outfit die Diana droeg in 1997. Vooral de witte hoed met blauwe band lijkt overgenomen te zijn als een ode aan de overleden prinses.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donald Trump showt nieuwe coupe

Kate moet hetzelfde gedacht hebben als Melania, aangezien ook zij voor dit staatsbezoek besloot een ode te brengen aan haar schoonmoeder. De Hertogin van Cambridge werd gezien met de Lover's Knot Tiara, een diadeem waar Diana ook vaak mee werd gespot. Het is één van de weinige tiara's die Kate ooit op heeft gehad. Het gaat om een huwelijkscadeautje van koningin Elizabeth aan Diana, die ze zelf ook nog heeft gedragen in de jaren 50. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins William lijdt nog altijd onder overlijden van prinses Diana

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!