Beeld © Getty Images

Het nieuwe gezicht van Prinses Charlène van Monaco

07 juni 2019 15:23

De 41-jarige prinses Charlène van Monaco verscheen vorige maand op de Monaco Grand Prix samen met man prins Albert, staatshoofd van Monaco. Niet grote winnaar Lewis Hamilton stal de show, het was vooral het gezicht van de prinses dat veel stof deed opwaaien.

Prinses Charlene nu

De ex-zwemster verschijnt niet vaak in het openbaar. Toch viel het op dat haar gezicht er een tikkeltje anders uitzag dan een tijd geleden. Het leek alsof de prinses zich wilde verstoppen achter de grote zonnebril op haar neus. Toen de bril af ging, werd meteen duidelijk dat er een kleine verbouwing had plaatsgevonden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gigantisch superhelden feestje voor tweeling van prinses Charlene

In 2006 waren de eerste tekenen van chirurgie te zien. Na een behandeling met laser, fillers en botox was er plots geen rimpeltje meer te zien. 

Charlène Lynette Wittstock, zoals de Zuid-Afrikaanse echt heet, gaf ook toe dat ze het moeilijk had als nieuwkomer aan het hof in Monaco. In de voetsporen treden van Grace Kelly was erg moeilijk. “Toen ik in het paleis kwam, gaf niemand me het handboek hoe je een prinses wordt”, zei ze. “De muren hadden al twintig jaar geen prinselijk stel meer gezien. Maar mijn man is altijd mijn steun en toeverlaat geweest.”

Charlene voor ze Albert leerde kennen in 2000.
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Charlène bevallen van tweeling

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!