Beeld © Getty Images

Prins Charles zoekt een social media executive

14 juni 2019 11:23

Als werken voor de koninklijke familie jou als muziek in de oren klinkt, dan ben je hier aan het juiste adres. De Britse prins Charles zoekt namelijk personeel! De prins van Wales is op zoek naar een expert op het gebied van social media.

"Overdrijf het niet"

Als social media expert van prins Charles ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de digitale contentstrategie op de online kanalen voor Highgrove, de privéwoning van Charles en de hertogin van Cornwall. Als Social Media en Content Executive moet je ervoor zorgen dat alle communicatie geschikt is voor het "merk". Jouw rol omvat het schrijven van boeiende inhoud voor de website, inclusief blogs en nieuwsverhalen, evenals e-mailcampagnes en seizoenspromoties.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Model Twiggy geridderd door Prins Charles

De ideale kandidaat heeft een universitair diploma, minstens twee jaar ervaring met het gebruik van sociale media in een zakelijke omgeving, is tech-savvy en is een sterke en meeslepende schrijver met de mogelijkheid om "toon en stijl aan te passen" voor verschillende doelgroepen. Als laatste heb je ook veel aandacht voor detail, ben je gemotiveerd, betrouwbaar en kun je je aanpassen aan de veranderende behoeften van het bedrijf in een groeiende en concurrerende markt.

Een hoop eisen dus, maar wel een enorme uitdaging. In ruil voor je harde werk en toewijding biedt prins Charles uitstekende vergoedingen en andere voordelen, zoals staat vermeld. Er is ook flexibiliteit over hoeveel uren je zult werken, maar het zal rond de 25 uur per week liggen. Is dit je droombaan? Dan kun je hier solliciteren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Keira Knightley geridderd door prins Charles

James Upsher, die heeft gewerkt voor het koningshuis, heeft een aantal toptips om je te onderscheiden van de rest. Hij adviseert om het kort te houden: "Houd je strak aan de taakomschrijving, beantwoord de punten waar ze om hebben gevraagd en voeg toe wat je speciaal maakt - maar overdrijf het niet." De gouden regel is om nooit de woorden uit te spreken: "Ik heb er altijd van gedroomd om voor de koninklijke familie te werken." Hij voegt eraan toe: "Natuurlijk zou je een regel moeten schrijven waaruit blijkt dat je veel respect hebt voor de instelling, maar wees creatief om uit de 'nee'-stapel te blijven."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!