Beeld © Getty Images

Op deze mannen had Meghan Markle een oogje

23 juni 2019 13:35

Het leven van Meghan Markle lijkt een sprookje. Van Suits-actrice tot Hertogin van Sussex. Ze is dolgelukkig met haar Harry, maar wie gingen de roodharige prins voor?

1999 - Steve Lepore

Tijdens Meghans eerste jaar op de universiteit in Chicago viel ze voor basketballer Steve Lepore. Een bron vertelde The Sun: "Vers uit Los Angeles en klaar om een populaire man te veroveren. Ze was erg trots op het feit dat ze deze knappe kerel aan de haak had geslagen en deelde graag foto's van hem. Na vijf maanden stapte Steve over van Northwestern University naar een school in North Carolina. Steve woont nu samen met zijn vrouw Carrie en hun dochter in Virginia en is basketbalcoach bij een militaire academie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle zet zich in voor asieldieren

2003 - Shaun Zaken

Acteur en scenarioschrijver Shaun Zaken had in 2003 zes maanden een romance met Meghan. Volgens relatie-expert Annabelle Knight waren zij elkaars 'spiegelbeeld' omdat ze in dezelfde business werkten. Het paar had allebei op Chicago Northwestern University gezeten en beiden hadden ambities om het in Hollywood te maken. Shaun, die later een ober speelde in een aflevering van Sex and the City, zou zijn auditie met Meghan hebben geoefend. Maar toen hij niet de toewijding wilde die Meghan zocht, gingen ze uit elkaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Meghan Markle aan de slag voor Vogue'

2003 - Brett Ryland

Nadat de relatie met Shaun Zaken strandde in 2003, datete Meghan een andere acteur en schrijver, Brett Ryland. Een vriend zei: "Brett was dol op Meghan. Hij probeerde haar voortdurend te overladen met liefde en ze genoot van de aandacht. Toch had hij niet genoeg high profile, wat Meghan zocht in een partner. Brett deed zijn best, maar er was niet veel glamour of een enorme chemie." Na vijf maanden was de romance over. Brett, die in Los Angeles woont, werd later schrijver voor hitshow Two Broke Girls voordat hij contentmediamanager werd voor een social mediabedrijf.

2004 - 2013 - Trevor Engelson

Meghans langste relatie was met Trevor Engelson, een Amerikaanse filmregisseur, met wie ze uiteindelijk in het huwelijksbootje stapte in 2011. Relatie-expert Annabelle zegt over het voormalig koppel: "Door deze relatie zou Meghan haar verlangen naar succes hebben aangescherpt." Na twee jaar huwelijk was de liefde over, naar het schijnt door "onverzoenlijke verschillen".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Privéfoto’s Meghan Markle en prins Harry gehackt

2014 - 2016 - Cory Vitiello

Tussen 2014 en 2016 was Meghan met de Canadese chef-kok Cory Vitiello. Cory werkt in Toronto, waar de serie Suits werd gefilmd. Het koppel ging uit elkaar in mei 2016. The Telegraph meldt dat Meghan nog steeds met Cory was, toen ze Harry ontmoette tijdens de Invictus Games in Canada. Meghan ging pas op date met Harry in juli 2016.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trump ontkent Meghan Markle 'nasty' genoemd te hebben, ondanks bandopname

2016 - Matt Cardle

Slechts kort voordat Meghan Harry ontmoette, stuurde Meghan berichtjes naar X-Factor-winnaar Matt Cardle. Ze zou hem willen ontmoeten, onthult voormalig vriendin Lizzie Cundy. Meghan zou klaar zijn met Amerikaanse mannen en had het gemunt op de Britse knapen. Matt vond haar gewoon een knappe vrouw en actrice, tot een afspraakje kwam het niet. “Matt leerde niet veel later zijn huidige vriendin Amber kennen. Hij vond het dan niet netjes om nog contact te onderhouden en begon haar uiteindelijk te negeren.”

2016 - heden - prins Harry

De twee ontmoetten elkaar in Londen en gingen daten in juli 2016, waarna de relatie officieel bekend werd gemaakt in november van dat jaar. In november 2017 gaat de prins op de knieën voor zijn Meghan, wat iedereen eind die maand mag weten. Op 19 mei 2018 trouwt het gelukkige stel en hun liefde wordt op 6 mei 2019 bekroond met de komst van hun zoontje Archie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle wijst bezoek Donald Trump af

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!