Beeld © Getty Images

Roger Federer: 'Prins George is toptennisser in de dop'

05 juli 2019 11:52

De kleine prins George zou een tennistalent zijn volgens Roger Federer. De topsporter vertelt aan het Britse tijdschrift Hello dat hij het prinsje een paar privélessen heeft gegeven.

"Ik vind het heel leuk om te zien dat ze zo van tennis en sporten houden"

Roger en de koninklijke familie bewonderen elkaar. De Zwitserse tennisster is volgens moeder Kate de favoriete tennisser van prins George. Roger is op zijn beurt weer onder de indruk van de vijfjarige. Na Rogers wedstrijd op Wimbledon ging hij langs bij Kates ouders om het jonge prinsje een paar privélessen te geven. Volgens de tennisser had het schattige jongetje een uitzonderlijk goede techniek. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lerares prins George verloofd met beste vriend prins William

"Op dit moment gaat het er alleen om dat hij de bal kan raken", legt Roger uit. Maar hij gelooft niet helemaal dat hij de favoriete speler is van de toekomstige Britse koning. "Ik denk dat ik een voordeel heb, omdat ik echt wat tijd met hem heb doorgebracht. Bovendien ben ik de enige tennisser die hij ooit heeft ontmoet. Waarschijnlijk heb ik daardoor een grotere voorsprong op andere spelers." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins George krijgt superzoete bijnaam van klasgenootjes

"Ik vind het heel leuk om te zien dat ze zo van tennis en sporten houden", aldus de sportman over de Britse royals. "Zijn moeder vond tennis ook altijd leuk. Ik hoop dat hij dezelfde passie ervoor houdt." Dat moet wel goed komen. Kate en William hebben hun huis namelijk gerenoveerd, inclusief tennisbaan Wie weet zien we George binnenkort een paar smashes maken. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!