Beeld © Getty Images

Spotten we Archie binnenkort in een Zeeman-rompertje?

10 juli 2019 15:46

De Nederlandse Edith Mansoor uit Amsterdam was zó blij met de geboorte van de kleine Archie, dat ze besloot een rompertje naar de koninklijke familie te sturen. En ze kreeg nog een reactie ook! "Toch ontzettend leuk dat je iets van ze hoort", reageert ze enthousiast in De Telegraaf.

"Ik was wel stomverbaasd toen ik een brief uit Engeland ontving"

Of het kleintje de oer-Hollandse outfit al heeft gedragen, weet Edith niet. De Amsterdamse is er zeker van dat haar rompertje bij de Britse royals is aangekomen. Een bedankbriefje van de hertog en hertogin van Sussex dat prijkt aan haar muur, is daar het bewijs van. 

En hoewel de ludieke actie van Edith gewaardeerd wordt, is de kans groot dat het bedankje waarschijnlijk duurder was dan het rompertje. De baby-outfit scoorde ze namelijk voor nog geen twee euro bij de Zeeman. "Maar het gaat om het gebáár, hè. Ze hebben het duidelijk gewaardeerd. Ik was wel stomverbaasd toen ik een brief uit Engeland ontving."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Piers Morgan ziet Meghan liefst vertrekken naar Amerika

Hoewel ze zich ervan bewust is dat het waarschijnlijk gaat om een standaardtekst die naar jan en alleman verstuurd wordt, is ze desalniettemin gevleid dat iemand de moeite heeft genomen haar naam en adres te typen. "Ontzettend leuk toch dat je iets van ze hoort?”, vertelt ze aan de krant.

Het is überhaupt een wonder dat haar pakje is aangekomen. Volgens Edith had ze in eerste instantie haar cadeautje naar het verkeerde paleis had gestuurd. Oeps! "Buckingham Palace, maar het had eigenlijk naar Kensington Palace gemoeten. Gelukkig is het rompertje daar alsnog beland.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoontje prins Harry en Meghan gedoopt

Inmiddels heeft Edith de smaak te pakken. Ze heeft alweer een pakketje gestuurd naar de kersverse ouders: een theelepeltje van Nijntje. "Verpakt in de Nijntje-winkel, zodat het er mooi uitziet. Ik hoop dat ik weer iets hoor vanuit het Britse paleis.”

Hierna breidt Edith er wel een einde aan. "Ik blijf niet aan de gang", reageert ze. "Maar wie weet, krijg ik nu nog wel een persoonlijke uitnodiging, dat zou het allermooiste zijn.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!