Beeld © Getty Images

Harry en Meghan trekken eropuit met zoontje Archie

10 juli 2019 18:41

Hoewel Meghan Markle technisch gezien nog steeds met zwangerschapsverlof is, hebben koninklijke fans de laatste tijd nogal wat van de hertogin gezien. Zo werd de 37-jarige afgelopen week al gezien toen ze goede vriendin Serena Williams steunde op Wimbledon, en ook nu is ze weer in het wild gespot. Mét de kleine Archie!

Harry en William kwamen bijeen voor hun jaarlijkse potje polo voor het goede doel. Inmiddels is de wedstrijd een heus familie uitje geworden en daarom konden Meghan, Kate en de kids natuurlijk niet ontbreken. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Spotten we Archie binnenkort in een Zeeman-rompertje?

Hoewel de focus oorspronkelijk op de wedstrijd lag, had de paparazzi maar oog voor één iemand: baby Archie! Op kiekjes is te zien hoe Meghan in een wijde jurk haar zoontje heen en weer wiegt, terwijl ze ondertussen haar telg van de fotografen probeert te behoeden.  "Zoals de meeste nieuwe ouders zijn, zijn ze gewoon zo opgewonden. Er is elke dag iets nieuws. Ze zijn gewoon heel blij", laat een bron weten aan het tijdschrift PEOPLE.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Piers Morgan ziet Meghan liefst vertrekken naar Amerika

Het is de tweede waarneming van de twee maanden oude Archie in minder dan een week. Op zaterdag werden al foto's van de koninklijke baby vrijgegeven ter ere van zijn doop. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Vader Meghan Markle was graag bij doop Archie geweest

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!