Beeld © Getty Images

'Meghan en Kate zijn een stuk closer geworden'

18 juli 2019 11:13

Meghan Markle (37) en haar schoonzus Kate Middleton (37) lijken beter dan ooit met elkaar door een deur te kunnen. Volgens een Britse royalty expert is de relatie tussen de Hertogin van Sussex en de Hertogin van Cambridge flink opgewarmd.

"Het zag eruit alsof ze vrienden waren"

Royalty-expert Katie Nicholl vertelt aan ET Online dat ze hoopt dat er een eind komt aan de geruchten dat Meghan en Kate elkaar niet zouden mogen. "Ze zien eruit als twee hertoginnen die veel met elkaar gemeen hebben", aldus Nicholl.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Meghan en prins Harry onthullen naam liefdadigheidsorganisatie

Volgens Nicholl zijn er twee recente gebeurtenissen waaruit blijkt dat Meghan en Kate, én hun mannen Harry en William, helemaal geen negatieve gevoelens jegens elkaar hebben. "Harry en William speelden laatst samen een wedstrijdje polo. Totaal onverwacht waren Meghan en Kate daar ook bij. Het leek alsof ze allemaal erg vrolijk en comfortabel in elkaars gezelschap waren."

De schoonzussen waren afgelopen zaterdag ook samen op Wimbledon, om naar de wedstrijd van Serena Williams te kijken. "Ze zaten samen in de Royal Box en hadden het duidelijk naar hun zin. Ze kletsten gezellig en het zag eruit alsof ze vrienden waren". aldus Nicholl.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kate Middleton te zien in Brits kinderprogramma

De Britse royalty watcher is van mening dat de komst van baby Archie, het eerste kind van Meghan en Harry, ook bijdraagt aan de warmere band tussen de twee dames. Ook denkt Nicholl dat de verhalen over Meghan en Kate de komende tijd een andere wending krijgen. "We zullen lezen hoe ze naar elkaar toe groeien, in plaats van dat ze elkaar mijden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!