Beeld © Instagram @kensingtonpalace

Prins George krijgt magisch themafeestje voor verjaardag

22 juli 2019 18:33

Een koninklijk feestje ziet er altijd fantastisch uit, maar voor prins George gooien de Britse royals het over een andere boeg. Prins William en Kate halen alles uit de kast voor het zesde verjaardagspartijtje van hun kleine spruit en dat betekent een overvloed aan de beste magiërs ter wereld.

"Bedankt voor al jullie lieve berichten"

De Britse krant Daily Mail meldt dat William en Kate goochelaars hebben ingehuurd van het prestigieuze Magic Circle. Kensington Palace zal worden omgetoverd voor het festijn, met een springkussen en dus een handjevol magiërs. Volgens koninklijke bronnen zal het partijtje losbarsten wanneer George en zijn familie terugkeren van vakantie. Het wordt dus een themafeestje voor het kleine prinsje George, die vandaag zes is geworden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jarige prins George schittert op nieuwe kiekjes

Om de verjaardag van prins George te vieren, deelde de koninklijke familie al speciale kiekjes op hun Instagram. Hierop is te zien dat het kleine ventje een voetbalshirt draagt van het Engelse nationale team. De foto's zijn recent gemaakt door Kate, in de tuin van Kensington Palace. "Bedankt voor al jullie lieve berichten", valt te lezen bij de post. George is na zijn vader en opa Charles, de derde in lijn voor de Britse troonopvolging.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roger Federer: 'Prins George is toptennisser in de dop'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!