Beeld © Getty Images

Buren mogen niet met prins Harry en Meghan praten

27 juli 2019 15:29

De buren van prins Harry en Meghan Markle hebben flink wat instructies gekregen over hoe zij om moeten gaan met de Hertog en Hertogin van Sussex.

Een van de omwonende vertelde tegenover het Britse The Sun dat het erg grappig zou zijn ‘mits het niet zover de top was’. De bewoners zelf waren verrast toen ze de regels te horen kregen. “Het is buitengewoon. We hebben nog nooit zoiets gehoord. Iedereen die hier woont, werkt voor de royals. We hebben geen regels gekregen over de omgang met de koningin. Zij is er blij als mensen haar begroeten”, vertelt weer een ander.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

‘Harry en Meghan denken na over tweede kind’

Volgens een woordvoerder van Buckingham Palace hadden Harry en Meghan niks te maken met de regels en wisten ze van niks. Een van de regels welke de buren zijn opgelegd is dat er niet gevraagd mag worden naar de kleine Archie, het zoontje van het stel.

Zo zouden hun buren niet tegen het stel mogen praten of hun hond mogen aaien. Zelfs gedag zeggen tegen Harry en Meghan is uit den boze. Ook wordt het aanbieden van gunsten, zoals oppassen en de hond uitlaten, de buren niet in dank afgenomen. Wat voor straf er staat op het breken van de regels, is onduidelijk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!