Beeld © Getty Images

'Meghan en Harry plannen verhuizing naar Los Angeles'

29 juli 2019 18:18

Het zou zomaar kunnen dat de hertog en hertogin van Sussex binnenkort vertoeven in het zonnige Los Angeles. Prins Harry () en Meghan Markle () zouden dichterbij de oma van Archie willen zijn en daarom zou er een verhuizing op de planning staan.

"Dit project met Oprah is een belangrijk onderdeel van hun plan om de Amerikaanse markt te stimuleren en zo donateurs te werven voor hun nieuwe foundation"

De verhuizing naar Los Angeles zou al een tijdje op de planning staan, meldt koninklijke correspondent Emily Andrews aan The Sun. Prins Harry en Meghan willen dichterbij de moeder van de prinses, Doria Ragland, willen zijn. Bovendien is het koninklijke stel samen met Oprah Winfrey bezig met een tv-serie over psychische gezondheid, waardoor hun aanwezigheid in de stad wel zo handig is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle eiste sproetjes op cover Britse Vogue

"Dit project met Oprah is een belangrijk onderdeel van hun plan om de Amerikaanse markt te stimuleren en zo donateurs te werven voor hun nieuwe foundation", vertelt Emily aan Yahoo. "Mede daarom zijn ze op zoek naar een woning in Amerika. En natuurlijk woont Doria in Los Angeles." Het nieuwe huis van het koppel zou in strijd zijn met hun verlangen naar een privé-leven, vinden fans van het Britse koningshuis. Meghan werd onlangs nog beschuldigd van sterallures. Bovendien zou het stel de band met het Britse volk weer moeten opbouwen, menen insiders. Deze verhuizing zou dus niet helpen daarbij. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!