Beeld © ANP

Meghan Markle stapte in haar eentje op het vliegtuig

06 september 2019 14:09

Meghan Markle (38) is in haar eentje op het vliegtuig naar de Verenigde Staten gestapt. Haar vier maanden oude zoon Archie blijft achter bij zijn vader Harry (34) in Engeland.

De hertogin van Sussex is momenteel onderweg naar New York voor een tenniswedstrijd van haar goede vriendin Serena Williams. Zij staat dit weekend in de finale van de US Open. Verwacht wordt dat Meghan zondagavond weer terug is in Engeland.

Serena en Meghan zijn goed bevriend. De tennisster was zelfs uitgenodigd op het huwelijk van Harry en Meghan vorig jaar mei.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Markle vindt Harry en Meghan hypocriet

Opvallend genoeg koos Meghan er deze keer voor om met een lijnvlucht te reizen. Begin deze zomer kreeg ze veel commentaar toen ze met een privévliegtuig tripjes maakte naar Ibiza en Zuid-Frankrijk. De royal zet zich altijd in voor duurzaamheid, maar vliegen met een privévliegtuig is allesbehalve goed voor het milieu.

Volgens bronnen is de vrouw van prins Harry in haar eentje naar New York gevlogen, dus zonder haar staff. Wel werd ze vergezeld door beveiligers.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!