Beeld © ANP

Meghan Markle compleet afgebrand in Australische docu

09 september 2019 14:28

Waar prins Harry (34) en Meghan Markle (38) vorig jaar nog warm werden onthaald in Australië, is het tij nu volledig gekeerd. In een aflevering van 60 Minutes Australia wordt de hertogin van Sussex met de grond gelijkt gemaakt.

"Ik ben impopulair in Engeland, maar zij is nog minder populair"

In de Australische show komen verschillende sprekers aan bod die Meghan compleet afbranden. Mediapersoonlijkheid Katie Hopkins is er één van. De haat jegens Meghan zit ontzettend diep bij Katie. Wat zij haar dan heeft aangedaan? “Alles. Dit is mijn koninklijke familie, mijn land, prins Harry is mijn prins Harry... Ik zou haar niet willen zijn, hoor. Ik ben impopulair in Engeland, maar zij is nog minder populair.” Meghan zou hypocriet zijn en slechte kleding dragen. En ze is al eens getrouwd geweest, iets wat volgens Katie ook echt niet door de beugel kan. Katie Hopkins staat bekend om racistische uitlatingen, maar volgens haar zou haar Meghan-haat niks te maken hebben met racisme.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle schakelt ander PR-bureau in voor haar imago

Dan is er ook nog Lizzie Cundy. Zij zegt een goede vriendin te zijn van Meghan en kent haar nog uit de tijd dat ze single was. Ze is al vaker over haar 'vriendin' uit de school geklapt en neemt ook nu geen blad voor de mond. Volgens haar was Meghan altijd al op zoek naar een bekende Brit om aan de haak te slaan. "Ik had nooit kunnen bedenken dat dat prins Harry zou zijn." Naar eigen zeggen werd ze al snel door Meghan aan de kant gezet toen zij eenmaal binnen was in de koninklijke familie.

Toch kan Meghan zich nog geliefd maken bij het Engelse publiek, denken de dames. Ze zou een voorbeeld moeten nemen aan haar overleden schoonmoeder prinses Diana. Zij zette zich in voor het gewone volk en maakte ziektes bespreekbaar. Als Meghan dat zou doen, zou ze een stuk populairder worden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Markle vindt Harry en Meghan hypocriet

De aflevering van 60 Minutes Australia over Meghan Markle krijgt ook veel commentaar. Zo snappen kijkers niet waarom Katie Hopkins werd gevraagd om mee te werken aan het programma. Veel sterren als Mia Farrow en Jameela Jamil nemen het op voor Meghan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!