Beeld © ANP

Willem-Alexander ook mét baard op Prinsjesdag

17 september 2019 15:27

De baard van Koning Willem-Alexander (52) is inmiddels al veel ouder dan een baardje van twee weken. Vandaag, op Prinsjesdag, staat onze koning naast Koningin Máxima (48), mét baard te wuiven naar het publiek.

"Onze koning ziet er goed uit vandaag"

Het is vermoedelijk de eerste keer dat het publiek zich meer afvraagt hoe Willem-Alexander eruitziet dan Máxima. Goed, we gaan de koning waarschijnlijk op korte termijn niet meer met een blotebillengezicht zien. Het is augustus als we voor het eerst kennismaken met de koninklijke baard. Tijdens de uitvaart van prinses Christina droeg hij een rossig baardje. En dat beviel het publiek goed, gezien de lovende reacties.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Is de baard van Willem-Alexander een blijvertje?

Velen zijn dan nog van mening dat het om een 'vakantiebaardje' gaat. Inmiddels zijn de baardharen al zo lang niet meer geschoren, dat het lijkt alsof de baard een blijvertje is. Ook was Willem-Alexander met baard te aanschouwen bij de herdenking van 75 jaar bevrijding in Terneuzen en is hij met gezichtsbeharing gespot in theater Carré, in Amsterdam.

Ook vandaag zijn de reacties op de nieuwe look van de koning weer positief. Op Twitter ontvangt hij dan ook veel positieve feedback. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Willem-Alexander en Máxima poseren trots met dochters: vakantie voor Oranjes begonnen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!