Beeld © Getty Images

Prins George heeft tijd van zijn leven tijdens voetbalwedstrijd

06 oktober 2019 16:12

Prins William heeft dit weekend punten gescoord, zowel letterlijk als figuurlijk. De Britse royal bezocht zaterdag samen met zijn zesjarige zoontje George een voetbalwedstrijd van de Engelse voetbalclub Aston Villa, uit Birmingham. Op de Instagram van Kensington Palace is te zien hoe het prinsje - voor wie dit de eerste keer was - helemaal uit zijn dak gaat. 

Voetbalfans die afgelopen zaterdag de wedstrijd tussen Norwich City en Aston Villa bezochten werden verrast met hoog bezoek. Prins William, Kate én hun oudste twee kids waren namelijk uitgerukt om de spannende wedstrijd van dichtbij te bekijken.

En dat de familie het naar hun zin had is overduidelijk op de beelden die Kensington Palace na afloop deelde op Instagram. De kleine voetbalsupporter geniet met volle teugen van zijn eerste wedstrijd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ballerina's dansend in protest na sneer over prins George

William is al vanaf kinds af aan groot van van Aston Villa. "Ik was gek van voetbal en zocht een club", vertelde hij in 2015 aan voormalig voetballer Gary Lineker. "Iedereen was fan van Manchester United of Chelsea en ik wilde geen doorsnee clubs volgen. Ik wilde een team dat in de middenmoot zat en me meer emotionele schommeling zou geven."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Prins Harry en Meghan Markle zijn de pers spuugzat

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!