Beeld © Getty Images

'Queen Elizabeth sloeg haar neefje tijdens discussie'

08 oktober 2019 14:44

Koningin van Groot-Britannië zijn is niet voor de poes. En Queen Elizabeth (93) is dat zeker ook niet. Zo zou ze haar neefje een klap hebben verkocht, meent Elton John (72) in zijn nieuwe biografie Me.

"Niet tegenspreken, ik ben de Queen"

Niet sollen met Elizabeth. De 93-jarige koningin is er niet van gediend als ze haar zin niet krijgt. Althans, als we Elton mogen geloven. Volgens de zanger was hij erbij toen er een akkefietje ontstond tussen de koningin en haar neefje. Het mannetje zou in discussie zijn gegaan met zijn tante, maar zij wilde er niets van hebben. "Niet tegenspreken, ik ben de Queen", zou ze hebben gereageerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Queen Elizabeth onherkenbaar in nieuw seizoen The Crown

Elton vertelt in zijn biografie Me dat David Armstrong-Jones, de zoon van prinses Margret, het 'slachtoffer' was. De kleine man was als kind een beetje een wijsneus en kreeg de wind van voren toen hij het aanging met zijn tante. Ook al klinkt dit vrij heftig, was dat het niet volgens Elton. "Ik weet dat de koningin een streng imago heeft, maar geloof me: ze kan soms echt hilarisch zijn." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Queen Elizabeth zoekt koninklijke kok

De onenigheid zou komen doordat David weigerde bij zijn zusje te gaan kijken, die ziek op bed lag tijdens een feestje. En dat viel niet goed bij Elizabeth. Na elk woord in haar zin zou ze de kleine een man een lichte klap in het gezicht hebben gegeven, meent Elton. Maar uiteindelijk viel het allemaal wel mee. "Toen ging hij weg en merkte de Queen me op", vertelt de zanger in zijn boek. "Ze knipoogde even en ging verder."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!